شفقنا رسانه_ صفحه یک روزنامهها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامههای امروز، آنهایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.
به گزارش شفقنا رسانه، «خطر بیخ گوش تالاب ها» تیتر روزنامه رسالت است که در مطلبی به وضعیت تالاب ها پرداخت و نوشت:«عمده تالاب ها به ویژه در ایران وضعیت خوبی ندارند و ده ها زیست بوم آبی به مرحله خشکیدگی رسیده اند. احمدرضا لاهیجان زاده، معاون محیط زیست دریایی و تالاب های سازمان حفاظت محیط زیست به تازگی در نشستی با رسانه ها از شرایط نامطلوب این پهنه های آبی خبر داده و گفته است: در گذشته، تغذیه سفره های زیرزمینی از طریق تالاب ها و جریان های سطحی در زمان های پرآبی انجام می شد.اما امروز به دلیل برداشت بی رویه از منابع زیرزمینی، این چرخه برعکس شده و تالاب ها عملا به منبع برداشت آب تبدیل شده اند. به عنوان مثال در حوضه آبریز تالاب پریشان، ۴۹۰ حلقه چاه غیرمجاز فعال هستند و این تعداد چاه باعث شده که هر آبی که وارد تالاب می شود، به سرعت تخلیه شود حتی اگر آب سطحی هم به سمت مزارع هدایت نشود، همچنان سفره های زیرزمینی آن را جذب می کنند و تالاب خشک باقی می ماند. هرچه که از منابع آبی برداشت می شود، از نیاز واقعی منطقه کم می کند. اگر در یک حوضه آبریز مدیریت صحیحی وجود داشته باشد، تالاب آن خشک نخواهد بود. خشک بودن تالاب ها نشانه ای روشن از نبود مدیریت صحیح در حوزه منابع آبی است.»
««تعادل بد» ناوگان ۵ میلیونی» تیتر روزنامه دنیای اقتصاد است که در گزارشی به بررسی اشتغال بی کیفیت در تاکسی های آنلاین پرداخت و نوشت: «براساس آخرین تخمین ها از ناوگان شرکت های تاکسی اینترنتی، درحال حاضر این شرکت ها نزدیک به ۹میلیون نفر کاربر به عنوان راننده دارند و در این میان، حدود ۵میلیون نفر از رانندگان این پلتفرم ها، در طول سال فعال بوده اند. اگرچه رانندگی برای بخش عمده ای از این رانندگان فعال، شغل دوم و پاره وقت است، بااین حال، این تعداد همچنان به صورت نسبی بسیار زیاد است. این در حالی است که ناوگان نیروهای فعال اوبر که بزرگ ترین شرکت تاکسی اینترنتی در دنیاست و در ۷۰ کشور فعالیت دارد، حدود ۷.۸میلیون نفر است. با نگاهی به این آمارها می توان نتیجه گیری کرد که ناوگان فعال تاکسی های اینترنتی در ایران، به طرز نامتناسبی بزرگ است. کارشناسان علت بروز این وضعیت را ناکامی اقتصاد کشور در ایجاد شغل مناسب در حوزه های مولد و قیمت گذاری دستوری در حوزه انرژی و خودرو می دانند.تعویق اصلاحات مربوط به انرژی، همه ساله منجر به افزایش تعداد رانندگان و متقاضیان استفاده از این پلتفرم ها می شود. این مساله در نهایت باعث بزرگ شدن اقتصاد تاکسی های اینترنتی به صورت نامتوازن می شود. بررسی ها نشان می دهد شکل گیری این گروه از ذی نفعان، در نهایت منجر به رشد مهاجرت به شهرهایی همچون تهران به عنوان بزرگ ترین بازار تاکسی های اینترنتی و ایجاد معضلات ترافیکی در شهرها می شود.»